WAT DOET ERIK?

Werkwijze

Erik komt altijd gratis bij u langs. Hij neemt de tijd voor een gesprek en luistert naar uw plannen, denkt mee en adviseert. Wilt u zakendoen? Dan ontvangt u een offerte. Vervolgens komt hij nog een keer langs voor een toelichting en/of om zaken aan te passen. Zodra Totaalbouw en u het eens zijn over de opdracht, de prijs en de planning, kan de uitvoering beginnen.

Afspraak is afspraak

Elke opdracht wordt volgens planning opgeleverd. Erik is gewend om daar professioneel mee om te gaan. Als het handig is voor u om iets te schuiven in de tijd, dan speelt Totaalbouw daarop in. Elke klus wordt op tijd geleverd, desnoods wordt er ’s avonds gewerkt of in het weekend, altijd in overleg met u.

Kwaliteit

Voor elk opdracht geldt dat je als aannemer tijdens de werkzaamheden van alles tegenkomt. Totaalbouw lost, in overleg met u, gaandeweg alles op. Vakmanschap betekent voor Totaalbouw ook dat elke opdracht naar tevredenheid wordt uitgevoerd en afgerond.

Service

Erik doet graag iets meer. Daarom komt hij ook nog een keer langs als de opdracht is uitgevoerd. Bijvoorbeeld om een deur nog even goed af te stellen of iets bij te werken of aan te passen. Totaalbouw levert met veel plezier goed werk!

Lees meer bij Teamwerk en Type werk.

Heeft u plannen? Bel Erik!
Ik kom gratis langs en denk met u mee: 06 22 12 84 30
Mailen kan ook: info@estotaalbouw.nl